Ohjelmistokehittäjä, Sulautetut järjestelmät

Haemme koodaamiseen intohimoisesti suhtautuvia ammattilaisia työskentelemään Polarin ohjelmistokehitystiimeissä. Tiimien pääasiallisena tehtävänä on Polar OS rannelaitekäyttöjärjestelmään liittyvien sovellusten ja ohjelmistokomponenttien suunnittelu- ja ylläpitotehtävät. Polar OS on C- ja Javapohjainen ohjelmisto, joka yhdistää älykkään harjoitusohjelmiston ja vähävirtaisen älykellon sisältämät ominaisuudet käyttäjäystävälliseksi kokonaisuudeksi.


Etsimme sinua, joka

osaat analysoida erilaisiin harjoitusohjelmistoihin kehitettyjä toimintoja tai mittausalgoritmeja ja toteuttaa niistä reaaliaikaisia ohjelmistokomponentteja. Tunnistat vähävirtaisten laitteiden ohjelmistoihin liittyvät haasteet ja tekniset rajoitukset, mutta samalla olet innostunut ratkaisemaan niitä ja kääntämään ne uusiksi tuoteominaisuuksiksi. Kommunikoit sujuvasti asianomistajien kesken ja tuot rohkeasti esille oman näkemyksesi. Jos olet jo kokenut kehittäjä, arvostamme kykyäsi mentoroida ja kouluttaa muita tiimin jäseniä.


Sinun osaamisesi voi

ohjelmointitaitojen lisäksi liittyä sensoriteknologiaan, mittaussignaalien käsittelyyn liittyvien algoritmien kehitykseen, tai lähellä HW-rajapintaa olevien HAL, Driver sekä Middleware alueen ohjelmistokomponentteihin, joten työnkuvan painotusta voidaan säätää osaamisesi ja kiinnostuksesi mukaan.


Tehtävässä

luot ohjelmistoja resurssirajoitteisille MCU platformeille, jossa käytät vahvaa C/C++ koodaus- ja debuggauskokemusta luontevasti. Lisäksi tarvitset kokemusta sulautettujen ohjelmistojen suunnittelusta, kuten virtaoptimoiduista käyttöjärjestelmistä, laiteajureista ja elektroniikan mittalaitteistosta. Eduksi tehtävän hoidossa on kokemus Matlab tai Python-koodauksesta, signaalinkäsittelymenetelmistä ja algoritmien toteutuksista reaaliaikajärjestelmiin.

Ketterät ohjelmistokehitysmenetelmät ja koodikatselmoinnnit ovat sinulle tuttuja käytäntöjä urasi varrelta. Sujuvat englanninkielen taidot puolestaan auttavat sinua toimimaan kansainvälisessä työyhteisössä. Myös kiinnostus liikuntaan tai hyvinvointiin liittyviin sovelluksiin on hyödyllistä, sillä omaa kehitettävää koodia, algoritmeja ja tuoteominaisuuksia pääsee halutessaan testaamaan lopputuotteen kaltaisessa ympäristössä.


Työpaikka

voi sijaita pääkonttorillamme Kempeleessä, tai Jyväskylässä ja Tampereella sijaitsevassa toimipaikassa.

Meillä pääset näköalapaikalle kansainvälisillä markkinoilla toimivaan hyvinvointiteknologian yritykseen, jossa yhdistämme viimeisimmän tutkimus- ja valmennustiedon Polarin ekosysteemissä toimiviksi älylaitteiksi ja palveluiksi, joita miljoonat asiakkaamme käyttävät päivittäin. Laaja yhteistyöverkostomme aina huippu-urheilijoista, teknologiatoimittajista, digitaalisen kaupankäynnin, markkinoinnin ja tuotannon toimijoihin edellyttää meiltä monipuolista ammattiosaamista alati kehittyvässä teknologiaympäristössä. Tämä avaa poikkeuksellisen monipuolisen uranäkymän niin R&D:n sisällä, kuin muissakin toiminnoissamme.

Hyödynnämme laajasti etätyömahdollisuuksia ja joustavaa työaikaa, mikä sujuvoittaa työn ja arjen yhdistämistä. Työsuhde-etuuksimme kuuluu mm. laajat terveyspalvelut, tuetut harraste- ja liikuntapalvelut omien kuntosaliemme lisäksi, sekä erilaisten virkistystapahtumien ja lajikokeiluiden järjestäminen läpi vuoden.


Tehtävä täytetään sopivan kandidaatin löydyttyä. Lisätietoja saat Jari Miettiseltä +358 (0)40 8447 388. 

Jaa ilmoitus