Android kehittäjä

Etsimme joukkoomme Android-kehittäjiä Polar mobile -kehitystiimiin. Voit olla urasi alkuvaiheessa oleva innokas tekijä ja oppija tai takanasi voi olla jo useampi vuosi vastaavista tehtävistä. Työnkuvaa ja roolia voimme muokata osaamisen ja vahvuuksien pohjalta. 

Tässä työssä pääset kehittämään ja ylläpitämään Polarin asiakkaille julkaistavia mobiiliapplikaatioita ja halutessasi voit osallistua myös kehitystiimien vastuulla olevien mobiilisovellusten taustajärjestelmien arkkitehtuurin ja käyttöliittymien suunnittelu- ja ylläpitotyöhön. 

Tehtävässä tarvitset:

  • Tiimityöskentelytaitoja
  • Osaamista Android-sovelluskehityksestä (GitHub linkki portfolioon ja Play store linkki tehtyihin applikaatiohin eduksi)
  • Kiinnostusta uusimpien teknologioiden opiskelusta ja halua kehittää itseäsi
  • Osaamista Kotlin ohjelmointikielestä ja ymmärrystä Java ohjelmoinnista. Jetpack compose osaaminen katsotaan eduksi
  • Tietoa seuraavista teknologioista: REST API, Bluetooth Low Energy, SQL, XML, JSON, Git,
  • Ymmärrystä yksikkötestauksesta ja jatkuva integraatio -menetelmien soveltamisesta projekteissa
  • Kokemusta ja osaamista ketteristä ohjelmistokehitysmenetelmistä ja työkaluista
  • iOS osaaminen katsotaan eduksi
  • Perustaidot kommunikoida suullisesti ja kirjallisesti englanniksi

Myös kiinnostus liikuntaan tai hyvinvointiin liittyviin sovelluksiin on hyödyllistä, sillä oman suunnittelutyön tulokset konkretisoituvat näkyvästi kehitysympäristössä, joka vastaa hyvin lähelle kuluttajalle päätyvää lopputuotetta.

Työpaikka

Voi sijaita pääkonttorillamme Kempeleessä tai Jyväskylässä, Tampereella tai Helsingissä sijaitsevissa tuotekehitysyksiköissämme. 

Polar työnantajana

Tavoitteenamme Polar R&D ohjelmistokehitystiimeissä on Polar OS rannelaite käyttöjärjestelmän ja Polar Flow palvelun (Mobile & Web) kehittäminen saumattomaksi kokonaisuudeksi, jossa data liikkuu lukuisten eri komponenttien ja teknologioiden välillä. 

Meillä pääset näköalapaikalle kansainvälisillä markkinoilla toimivaan hyvinvointiteknologian yritykseen, jossa yhdistämme viimeisimmän tutkimus- ja valmennustiedon Polarin ekosysteemissä toimiviksi älylaitteiksi ja palveluiksi, joita miljoonat asiakkaamme käyttävät päivittäin. 

Laaja yhteistyöverkostomme aina huippu-urheilijoista, teknologiatoimittajista, digitaalisen kaupankäynnin, markkinoinnin ja tuotannon toimijoihin edellyttää meiltä monipuolista ammattiosaamista alati kehittyvässä teknologiaympäristössä. Tämä avaa poikkeuksellisen monipuolisen uranäkymän niin R&D:n sisällä, kuin muissakin toiminnoissamme.

Hyödynnämme myös laajasti etätyömahdollisuuksia ja joustavaa työaikaa, mikä sujuvoittaa työn ja arjen yhdistämistä. Työsuhde-etuuksiimme kuuluu mm. laajat terveyspalvelut, tuetut harraste- ja liikuntapalvelut omien kuntosaliemme lisäksi, sekä erilaisten virkistystapahtumien ja lajikokeiluiden järjestäminen läpi vuoden.

Jos kiinnostuit tehtävästä, niin kuulemme mielellämme lisää sinusta ja osaamisestasi! Lähetä vapaamuotoinen hakemuksesi palkkatoiveineen meille mahdollisimman pian, mutta viimeistään 31.5.2022.

Jos joku mietityttää, niin lisätietoja saat Mika Mustoselta +358 (0)40 543 2078. 

Hakuaika alkaa: 04.04.2022 15:00Hakuaika päättyy: 31.05.2022 23:55

Jaa ilmoitus