Back-End Kehittäjä

Onko koodaaminen lähellä sydäntäsi. Oletko etsimämme muutaman vuoden ajan työkokemusta kerryttänyt ohjelmistokehittäjä. Haemme web-ohjelmoinnin osaamistaustalla olevia ohjelmistokehittäjiä työskentelemään Polarin ohjelmistokehitystiimeihin. Työnkuvaa ja roolia voimme muokata hakijan osaamisen ja vahvuuksien pohjalta.

Pääasiallisena tehtävänä on Polarin Flow ekosysteemin taustasovellusten ja -komponenttien suunnittelu, ylläpito- ja kehitystyöt yhdessä tiimin kanssa. Flow palvelu on Polarin web-pohjainen ekosysteemi globaalin BtoC ja BtoB liiketoiminnan tukemiseksi. 

Työtehtäviin kuuluu myös tiimin arkkitehdin tukeminen kehitystiimin vastuulla olevien Web-sovellusten ja niiden taustajärjestelmien suunnittelutyössä. 

Web-kehittäjän roolissa raportoit kehitystiimin Scrum masterille sekä Product Owner:lle. 

Tehtävässä tarvitset

- Osaamista Web Back-end kehitystyöstä sekä kokemusta suunnittelutyöstä

- Kokemusta ja osaamista ketteristä ohjelmistokehitysmenetelmistä ja työkaluista

- Osaamista seuraavista teknologioista ja ohjelmistokielistä: Java, Unix Shell scripting, HTML 5, Javascript, SQL, AWS Web Services, Jenkins, Ansible, Git,  Spring Framework

- Web front-end -osaaminen katsotaan eduksi

- Perustaidot kommunikoida suullisesti ja kirjallisesti suomeksi ja englanniksi

Myös kiinnostus liikuntaan tai hyvinvointiin liittyviin sovelluksiin on hyödyllistä, sillä oman suunnittelutyön tulokset konkretisoituvat näkyvästi kehitysympäristössä, joka vastaa hyvin lähelle kuluttajalle päätyvää lopputuotetta.

Työskentelypaikkakunnaksi on valittavana Kempele, Jyväskylä, Helsinki tai Tampere. 

Toivottavasti kuulemme sinusta pian, työt alkavat heti sopivan henkilön löydyttyä! ! Lähetä vapaamuotoinen hakemuksesi palkkatoiveineen meille mahdollisimman pian.
 
Lisätietoja tehtävästä saat Teijo Himaselta (teijo.himanen@polar.com). 

Jaa ilmoitus